CONTENT - U - Article Viewer
Συχνές ερωτήσειςQ   Πως μπορώ να κάνω κράτηση για ένα ξενοδοχείο;
Για να μπορέσετε να κάνετε μια κράτηση θα οδηγηθείτε μέσω του www.bookgreece.com σε διάφορες σελίδες όπου προσφέρονται επιλογές ή να ζητήσετε τις πληροφορίες όπου χρειάζεται. Η ιστοσελίδα μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα για να εξοικονομήσετε χρόνο στην αναζήτηση και την κράτηση. Τα βήματα είναι τα εξής: Βήμα 1: Εισάγετε τον προορισμό και τις ημερομηνίες που επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Βήμα 2: Επανεξέταστε τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ στο link για περισσότερες πληροφορίες. Βήμα 3: Επιλέξτε το ξενοδοχείο της επιλογής σας και στη σελίδα μας για τις κρατήσεις, πληκτρολογήστε τα ονόματα και τις λεπτομέρειες πληρωμής. Βήμα 4: Η κράτηση σας θα επιβεβαιωθεί και θα λάβετε ένα email με το Voucher Επιβεβαίωσης της κράτησης σας που πρέπει να παρουσιάσετε στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη.

Q   Γιατί η τιμή είναι διαφορετική από την τελευταία φορά που κοίταξα την ιστοσελίδα;
Αλλαγές μπορούν να γίνουν ώστε να αντικατοπτρίζονται οι συνθήκες της αγοράς και οι διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Είμαστε σε επαναδιαπραγμάτευση συνεχώς των τιμών με τους προμηθευτές μας για να σας φέρουμε τις πιο φθηνές τιμές. Όταν έχει γίνει επιβεβαίωση της κράτησης σας η τιμή δεν θα αλλάξει.

Q   Μόλις τηλεφώνησα στο ξενοδοχείο μου και δεν έχουν κανένα αρχείο της κράτησης μου. Γιατί συνέβη αυτό;
Έχουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό κρατημένων δωματίων για κάθε νύχτα του έτους με τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε. Ενημερώνουμε το ξενοδοχείο με τα ονόματα των πελατών μας μόνο μερικές μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία της κράτησης. Επομένως, εάν επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο πριν από αυτή την ημερομηνία δεν θα έχουν ακόμα το όνομά σας ή δεν θα αναγνωρίζουν τον αριθμό αναφοράς της κράτησης σας.

Q   Συμπεριλαμβάνονται οι μεταφορές στην κράτηση μου;
Οι μεταφορές δεν περιλαμβάνονται. Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση στην ιστοσελίδα μας εκ των προτέρων για τις μεταφορές σας από/προς το αεροδρόμιο προς/από το ξενοδοχείο για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Q   Πως μπορεί οι τιμές σας να είναι τόσο φθηνές;
Το Aeolos Cyprus Travel εξυπηρετεί πάνω από 0,5 εκατομμύριο πελάτες το χρόνο και ως αποτέλεσμα έχουμε διαπραγματευτεί κατά πολύ, μειωμένες τιμές για τους πελάτες μας. Επιπλέον, δεδομένου ότι είμαστε μια διαδικτυακή επιχείρηση χωρίς πολλά γραφεία, τα γενικά έξοδα μας περιορίζονται στο ελάχιστο που μας επιτρέπει να προσφέρουμε καλύτερες τιμές σε εσάς.

Q   Χρειάζεται να επιβεβαιώσω την κράτηση μου απευθείας με το ξενοδοχείο;
Όχι το έντυπο Voucher Επιβεβαίωσης της κράτησης από την ιστοσελίδα μας, είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Q   Οι τιμές στην ιστοσελίδα σας είναι ανά άτομο, ανά δωμάτιο ή ανα διανυκτέρευση;
Όλες οι τιμές στο www.bookgreece.com είναι ανά δωμάτιο (όχι ανά άτομο) για κάθε διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν φόρους. Επίσης, σε κάθε δωμάτιο αναφέρεται αν συμπεριλαμβάνεται ή όχι το πρωϊνό. Δείχνουμε πάντα την τελική τιμή εκ των προτέρων των δωματίων έτσι ώστε δεν θα εμφανίζονται επιπλέον έξοδα όταν πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η τιμή που βλέπετε στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι η τιμή που πληρώνετε.

Q   Ποιές πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες γίνονται δεκτές;
Το www.bookgreece.com δέχεται πληρωμές από τις ακόλουθες κάρτες*: - Visa - Visa Electron - MasterCard - Maestro. Επίσης δεχόμαστε American Express όταν η πληρωμή γίνεται σε Ευρώ.

Q   Γιατί πρέπει να εισάγω την ηλικία του παιδιού μου;
Η πολιτική σχετικά με τις εκπτώσεις στα παιδιά διαφέρει από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο. Για το λόγο αυτό, όταν ψάχνετε για ξενοδοχεία, σας ζητάμε τον αριθμό των παιδιών που θα μείνει μαζί σας και τις ηλικίες τους κατά το χρόνο του ταξιδιού. Όλες οι εκπτώσεις συμπεριλαμβάνονται στο συνολικό ποσό.

Q   Λαμβάνω Voucher επιβεβαίωσης της κράτησης μου;
Ναι, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να εκτυπώσετε το Voucher επιβεβαίωσης της κράτησης και να το πάρετε μαζί σας για να το παρουσιάσετε στο ξενοδοχείο όταν κάνετε check in . Δεν χρειάζεται να είναι έγχρωμο, ένα ασπρόμαυρο αντίγραφο αρκεί.

Q   Τι γίνεται αν χάσω το Voucher επιβεβαίωσης και/ή τον αριθμό κράτησης;
Θα πρέπει να κάνετε ένα τηλέφωνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα το βρούμε για σας χρησιμοποιώντας το όνομα και την ημερομηνία άφιξης σας στο ξενοδοχείο σας.

Q   Εάν δεν λάβω το e-mail επιβεβαίωσης ή χάσω το κουπόνι της κράτησης μου, πως μπορώ να εκτυπώσω ένα αντίγραφο του δελτίου;
Επισκευτείτε το τμήμα "Η Κρατήση μου" στην ιστοσελίδα του Bookgreece.com. Εκεί θα μπορέσετε να ανακτήσετε και να εκτυπώσετε τις λεπτομέρειες της κράτησης σας.

Q   Πως μπορώ να ξέρω εάν η κράτηση του ξενοδοχείου μου έχει επιβεβαιωθεί;
Μόλις ολοκληρωθεί η κράτηση στο ξενοδοχείο σας, ο αριθμός αναφοράς σας θα εμφανιστεί στην οθόνη. Επίσης, θα σας στείλουμε την επιβεβαίωση της κράτησης σας, η οποία θα παρουσιάζει την πλήρη διαδρομή σας και τον αριθμό αναφοράς σας. Ένα ξεχωριστό e-mail θα σταλεί με το Voucher επιβεβαίωσης (αν η κράτηση έχει καταβληθεί στο ακέραιο). Το Voucher επιβεβαίωσης θα πρέπει να εκτυπωθεί και να υποβληθεί στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη σας ως απόδειξη της κράτησης σας.

Q   Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω αν χρειαστώ βοήθεια;
Το www.bookgreece.com προσφέρει μια υπηρεσία που είναι 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μαζί με τηλέφωνο ανάγκης στον τόπο προορισμού . Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν online ή με την βοήθεια του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα τηλέφωνα μας αναφέρονται στην ιστοσελίδα και στο Voucher επιβεβαίωσης της κράτησής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας.

Q   Πόσο ασφαλή είναι τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας;
Στο www.bookgreece.com έχουμε δεσμευτεί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών μας και πάντα εξασφαλίζουμε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή για να εξασφαλιστεί μια ασφαλή online πληρωμή. Δεν αποθηκεύουμε την πιστωτική σας ή τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας στην ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας.

Q   Σε πιο στάδιο της κράτησης θα χρεωθεί η πιστωτική μου κάρτα;
Όταν έχετε εξετάσει και επιβεβαιώσει την κράτηση σας, τα χρήματα αυτόματα θα χρεωθούν από το λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Q   Γιατί πρέπει να πληρώσω στο ακέραιο προκαταβολικά;
Σύμφωνα με τις ειδικές συμφωνίες μας με τα ξενοδοχεία, θα πρέπει να συλλέξουμε τα χρήματα σας πριν την άφιξη σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την κράτηση σας.

Q   Τι κάνετε με τα προσωπικά μου στοιχεία;
Παίρνουμε τα ζητήματα της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας σας πολύ σοβαρά. Στο www.bookgreece.com ζητάμε μόνο για πληροφορίες που είναι απολύτως αναγκαίες για να κάνετε την κράτηση σας. Προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε μας. Για περαιτέρω πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.

Q   Πως μπορώ να ενημερωθώ για τις καλύτερες ευκαιρίες;
Έχουμε μια λίστα επιλεγμένων προσφορών στην ιστοσελίδα μας και στέλνουμε τακτικά Newsletter με εξαιρετικές προσφορές. Μπορείτε να εγγραφείτε από την ιστοσελίδα μας στο Newsletter μας. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μας είναι οι καλύτερες διαθέσιμες τιμές εκείνη τη στιγμή και είναι πολύ μειωμένες.

Q   Τι θα συμβεί εάν χρειαστώ επιστροφή των χρημάτων μου;
To www.bookgreece.com θα πιστώσει την επιστροφή των χρημάτων σας απευθείας στην πιστωτική / χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για να πληρώσετε για την κράτηση. Δεν αποθηκεύουμε τις λεπτομέρειες της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας στην ιστοσελίδα μας, αλλά η τράπεζα θα είναι σε θέση να προσδιορίσει το λογαριασμό σας από τον αριθμό αναφοράς κράτησης.

Q   Τι συμβαίνει με την κράτηση του ξενοδοχείου μου αν η πτήση μου έχει καθυστέρηση;
Όλα τα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι κρατημένα μέχρι τις 22:00 την ημέρα της άφιξης. Εάν υπάρχει πιθανότητα καθυστέρησης της άφιξης σας, παρακαλείστε είτε να εισάγετε τα στοιχεία της πτήσης σας στο ειδικό τμήμα «Παρατηρήσεις» γνωστοποιόντας την κράτηση σας, στο ξενοδοχείο με αυτό τον τροπο, ή καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο. Αν απροσδόκητα καθυστέρησετε στο αεροδρόμιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 24 /7 τηλεφωνικό κέντρο μας χρησιμοποιώντας τον αριθμό που θα βρείτε στο Voucher Επιβεβαίωσης, και θα ενημερώσουμε το ξενοδοχείο να κρατήσει την κράτηση σας.

Q   Πως μπορώ να τροποποιήσω την κράτηση μου;
Θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας τις αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε. Θα σας ενημερώσουμε εάν η τροποποίηση είναι δυνατή και αν υπάρχει μεταβολή του ποσού κράτησης. Όλες οι τροποποιήσεις χρεώνονται με EUR 20,00 για κάθε τροπολογία. Τα αιτήματα για τροποποιήσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την ημερομηνία κράτησης. Οι τροποποιήσεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω τηλεφώνου.

Q   Πως μπορώ να ακυρώσω την κράτηση μου;
Ακυρώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας www. Bookgreece.com στο τμήμα "Η κράτηση μου". Παρακαλώ σημειώστε οτι οποιαδήποτε ακύρωση πρέπει να γίνει από εμάς και όχι απευθείας με το ξενοδοχείο και θα υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις μας.

Q   Ποιοί είναι οι Όροι και Προϋποθέσεις σας;
Για να διαβάσετε τους Όρους και Προϋποθέσεις παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Q   Χρειάζετε να πληρώσω το συνολικό ποσό της κράτησης κατά την διάρκεια της κράτησης;
 
Όχι. Έχετε την επιλογή να κάνετε την κράτηση σας πληρώνοντας μόνο μια προκαταβολή ή πληρώνοντας όλο το ποσό της κράτησης. Η επιλογή της πληρωμής προκαταβολής θα είναι διαθέσιμη εάν το κόστος της κράτησης είναι πάνω από EUR 50.00 (ή ισάξιο ποσό σε άλλο νόμισμα) και εάν η κράτηση σας έγινε πάνω από 30 μέρες πρίν από την ημερομηνία άφιξης. Εάν έχετε πληρώσει μόνο την προκαταβολή, το σύστημα μας θα σας στείλει αυτόματα μηνύματα ήλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από την άφιξη σας για να σας υπενθυμίσει να διευθετήσετε την επόμενη δόση ή το υπολειπόμενο ποσό της κράτησης σας κατευθείαν μέσα από τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο. Για κρατήσεις πτήσεων πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό κατά την διάρκεια της κράτησης.

 
 

Connect With us!
facebook twitter instagram email
credit cars The Travelife Certified award is a recognition of our excellence towards social and environmental sustainability. We comply with more than 200 criteria related to sustainability management, office operations, working with suppliers and customer communication. Travelife standards are formally recognized by the Global Sustainable Tourism Council (GSTC), the highest global body for sustainability in tourism, supported by the United Nations. This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce program acta iata

Aeolos Cyprus Travel Ltd, Zenas Kanther 12, CY-1065, Nicosia, Cyprus, Company Registration Number: 30678 (Registered in Cyprus)
Contact information: Office number: +357 22881292, email address: info@bookgreece.com
WorldRecords EBA

This website uses cookies. For more information view our Cookies Policy. Close